Escola Bressol Santa Maria de Palautordera - El Cabirol

Centre gestionat per Pam i Pipa S.L.

L’Escola Bressol El Cabirol és de titularitat municipal i funciona des de l’any 2008.

És un Centre autoritzat pel Departament d’Ensenyament, amb codi de centre 08069232.  La gestió és a través de Pam i Pipa S.L., que fa més de 20 anys que acompanyen infants de 4 mesos a 3 anys en les seves primeres descobertes.

La nostra escola bressol compta amb una planta baixa amb 6 aules adequades a les diferents edats, espaioses, amb molta llum natural i amb sortida directa al pati. També tenim una sala polivalent molt espaiosa on fem psicomotricitat, sessions de música tots junts, celebracions de festes… Finalment tenim un pati exterior amb molt de sol a l’hivern i amb ombres a l’estiu, dividit en diferents espais adequats a les necessitats de cada infant, on sortim cada dia a jugar i sovint a fer-hi activitats diverses.

La nostra metodologia es basa en l’acompanyament als infants a través del joc, el descobriment de l’entorn natural i social, l’experimentació, el respecte pel moviment lliure i el ritme evolutiu de cadascú, donant eines als infants per aprendre a gestionar les seves emocions i potenciar la seva autonomia.