Activitats 0-1 any - Escola Bressol Púbica El Cabirol

Psicomotricitat

Pel que fa als nadons de 0 a 1 any, es treballa molt a nivell motriu per tal que segueixin el procés adequat a l’hora de voltejar, reptar, gatejar i caminar. Tenim racons amb mòduls de psicomotricitat a l’aula perquè puguin anar a experimentar sempre que vulguin i un cop per setmana es fa una sessió de psicomotricitat a l’aula amb diferents elements com els matalassos de diverses formes, les pilotes, les robes, les caixes de cartró, els túnels… i cada dia surten al pati.

Massatges

Una altra forma de conèixer el propi cos i d’aprendre a relaxar-se i gaudir és a través del massatge, que es fa un cop per setmana i que a més a més permet establir un vincle molt intens entre l’educadora i l’infant.

Panera dels tresors

També es treballa l’experimentació a través de la panera dels tresors, on s’hi poden trobar objectes poc habituals que els permeten gaudir de noves sensacions, textures, gustos, olors, formes…

Música

La música és un recurs molt interessant per nosaltres, ens pot ajudar en els diferents estats d’ànim.

Plàstica

A través de la manipulació dels diferents materials, textures i colors l’infant anirà creant una imatge de la realitat que l’envolta.

Experimentació

Manipulem, observem, toquem, olorem, tastem… Descobrim l’entorn proper a través dels sentits!